Praktijklocatie Amsterdam Centrum

De praktijk is gevestigd in een authentieke woonboot aan de Oostenburgergracht 16.
Vanaf het Scheepvaartmuseum is dit het derde deel van de straat (Kattenburger-Wittenburger-Oostenburgergracht).

lopen.png
De praktijk ligt in de wijk Oostelijke Eilanden, stadsdeel Centrum-Oost, op 10-15 minuten lopen van het centrum en het Muiderpoort station en 20 minuten lopen vanaf het CS.

bus.png
Via openbaar vervoer: stadsbus lijn 22 vanaf CS stopt aan het eind van de Oostenburgergracht, bij de molen. U moet dan een klein stukje teruglopen als u vanaf die kant komt.

trein.png
Tramlijn 7 (halte Hoogte Kadijk) is dicht in de buurt. Zie het overzichtskaartje voor alle haltes.

auto.png
Met de auto: de IJ-tunnel zowel als de Piet Hein tunnel zijn vlakbij, dus ook met de auto is de praktijk makkelijk te bereiken. Het parkeertarief is €. 4,50 per uur, tussen 9 en 21 u.

woonboot walzijde.jpg
.
.
praktijk3.jpg

Praktijklocatie Leiden

In de wijk Vreewijk, op onze woonark aan de Rijn en Schiekade 143, hebben we eveneens een praktijk (haptotherapie en EFT relatietherapie).

 
De praktijk is 25 minuten lopen vanaf Leiden Centraal Station en 10 minuten vanaf station Leiden Lammenschans.

 
met de bus (lijn 1 of 3) makkelijk bereikbaar, u stapt uit bij halte Witte Rozenstraat, met de trein is ook mogelijk, via station Leiden Lammenschans (10 min. lopen).

 
Komt u met de auto dan kunt u in de buurt parkeren. Het parkeertarief in de wijk (B1) is €. 2,50 per uur, van maandag/zaterdag tussen 9.00 en 19.30 u. Net buiten dit gebied, in wijk B2 is het parkeren goedkoper.