Praktijklocatie Amsterdam Centrum (Oostzijde)

Onze vestiging in Amsterdam is gevestigd in een authentieke woonboot aan de Oostenburgergracht 16. Vanaf het Scheepvaartmuseum is dit het derde deel van de straat (Kattenburger-Wittenburger-Oostenburgergracht).
Bereikbaarheid: 
De praktijk ligt in de wijk Oostelijke Eilanden, stadsdeel Centrum-Oost, op 10-15 minuten lopen van het centrum en het Muiderpoort station en 20 minuten lopen vanaf het CS. 
Via openbaar vervoer: stadsbus lijn 22 stopte normaal gesproken praktisch voor de deur, maar rijdt om in de periode in de periode juli 2018 - juni 2019 vanwege wegwerkzaamheden in de straat. Zie het kaartje. Ook tramlijn 7 (halte Hoogte Kadijk) is dicht in de buurt. Zie het overzichtskaartje voor alle haltes.
Met de auto: de IJ-tunnel zowel als de Piet Hein tunnel zijn vlakbij, dus ook met de auto is de praktijk makkelijk te bereiken. Het parkeertarief is €. 3,= per uur.

praktijk3.jpg

.
woonboot walzijde.jpg

Praktijklocatie Amsterdam Oud-West

In de wijk Oud-West, in de Hasebroekstraat 10, hebben we een tweede praktijk, in de homeopathiepraktijk van Bobba Sveinsson.
Zie hier voor meer informatie.
Ook deze locatie is te bereiken via tramlijn 7 (halte Ten Katestraat), tramlijn 17 en bus 283

Wie zich bij ons voor haptotherapie of EFT-relatietherapie aanmeldt kan aangeven of er een voorkeur voor is voor die locatie.