Naar een betere relatie met je partner in 7 stappen

In 7 bijeenkomsten besteden we aandacht aan je relatie met elkaar. Dus een soort APK voor relaties maar het is géén relatietherapie.
Aan de hand van het boek "Houd me vast" van Sue Johnson werken we elke bijeenkomst aan een thema. 
Dit kan gaan over hechting, veel zal gaan over hoe communicatie patronen verlopen en wat er gebeurt bij mis-communicatie.
Thema’s als macht, strijd, vertrouwen, intimiteit en seksualiteit, man en vrouw verschillen, autonomie en afhankelijkheid kunnen bronnen zijn van communicatie problemen en conflicten.
We werken ook met video-voorbeelden en het uitvoeren van opdrachten zodat je samen meer inzicht krijgt in je patronen, behoeften en hoe die aan je partner duidelijk te maken.

Doel

* inzicht krijgen in hoe een relatie werkt/niet werkt
* de onderlinge band versterken
* de relatie op een liefdevolle manier verduurzamen

Resultaat

je zult meer inzicht hebben in de interactiepatronen. Dit bewustzijn kan je integreren in de manier waarop je met elkaar omgaat.

Aantal deelnemers: 3 paren (vooraf is er een intake)
Begeleiders: Carolien van Dijk en Arno Tromp, haptotherapeuten en Emotionally Focused Therapy (EFT) therapeuten.
Datum/frequentie: 7 x op maandagavond (data worden nog bekendgemaakt) van 20.00 tot 22.00 uur.
Aanmelden kan via het informatieformulier op onze site, s.v.p. in het tekstvak aangeven dat het gaat om de Goed Voor Elkaar - training. Daar kunt u ook aangeven of u nog meer informatie wenst.

Of toch relatietherapie?

Indien het zo is dat het gedrag binnen de relatie problematisch wordt is het aan te raden voor relatietherapie te kiezen. Zie dan Relatietherapie (EFT)